Κιβώτιο Ταχυτήτων

Μήνυμα σφάλματος

Warning: htmlspecialchars(): Invalid multibyte sequence in argument στην check_plain() (γραμμή 1856 του /home/ladagroup/public_html/includes/bootstrap.inc).
Posted on: Αυγ 14
Επισκευή κιβωτίων ταχυτήτων Lada.
 
Η Ladagroup αναλαμβάνει τη γενική επισκευή του κιβωτίου ταχυτήτων του Lada σας. Η διαδικασία που ακολουθείται σε μία γενική επισκευή, είναι η  αποσυναρμολόγηση του κιβώτιου και η υποβολή του σε εμπεριστατωμένο καθαρισμό. Η λεπτομερή  καθαριότητα είναι απαραίτητη για την επισκευή του σασμάν. Όλα τα εξαρτήματα ελέγχονται ανεξάρτητα από το αν είναι ακόμα λειτουργικά ή όχι για να διαπιστωθεί αν η κατάστασή τους μπορεί να δημιουργήσει κάποια βλάβη στο μέλλον. Μετά την εκτίμηση των εξαρτημάτων γίνεται η αντικατάσταση όσων χρειάζεται. Τέλος το καβούκι του κιβωτίου ταχυτήτων ελέγχεται για βλάβες ή ρωγμές και στη συνέχεια βάφεται εξωτερικά. Τα υπόλοιπα εξαρτήματα του σασμάν εξετάζονται  και  όπου χρειαστεί γίνεται η αντικατάστασή τους. 
 
Εγγύηση Σασμάν Lada
 
Κάθε κιβώτιο ταχυτήτων Lada από την Ladagroup είναι κατάλληλο και αντίστοιχο του μοντέλου και περιλαμβάνει  έναν ολόκληρο χρόνο εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Όλα τα σασμάν παραδίδονται με  οδηγίες τοποθέτησης, ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη. Τέλος  τηρούνται όλες οι προδιαγραφές και οδηγίες τοποθέτησης του κατασκευαστή Lada Avtovaz.